fbpx
Corpus Fitness Debrecen
Oláh Gábor 5
Tel: 450-450

Edzőterem

A Corpus Fitness egyedi gépparkja és a kellemes környezet nagyban hozzájárul ahhoz, hogy élvezetté váljon a mozgás számodra is. Közel 100 Techno Gym fitness és edzőgép vár Téged is. Az eredményes és szórakoztató edzéshez vedd igénybe képzett személyi trénereinket. Ha erőt veszel magadon, hogy elkezd a rendszeres testmozgást, mi bebizonyítjuk, hogy az valóban örömödre fog szolgálni és élvezni fogod a mozgással töltött idő minden egyes percét…


• TECHNOGYM FITNESS GÉPPARK

FITNESS TERMÜNKBEN 70 DB TECHNOGYM TÍPUSÚ EDZŐGÉP VÁRJA A FEJLŐDNI, IZMOSODNI, SZÁLKÁSODNI, FOGYNI, ESETLEG CSAK JÓ KONDÍCIÓT ELÉRNI KÍVÁNÓ VENDÉGEKET.

• KARDIÓ GÉPPARK

NÁLUNK TALÁLHATÓ MAGYARORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB KARDIÓ GÉPPARKJA, MELYBEN MEGTALÁLHATÓ 10 DB FUTÓPAD, 4 DB TAPOSÓGÉP, 4 DB ELLIPTIKA, 4 DB ÜLŐ KERÉKPÁR ÉS 3 DB FEKVŐ KERÉKPÁR.

• SZEMÉLYI TRÉNING

EGYÉNI EDZÉSLEHETŐSÉGEKKEL, SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSTERVEKKEL VÁRJUK KEDVES VENDÉGEINKET. EDZŐINK FELMÉRIK, KATALOGIZÁLJÁK KÉPESSÉGEIT, MAJD SZAKSZERŰ TANÁCSOKKAL LÁTJÁK EL A VENDÉGEKET. SZEMÉLYES JELLEGŰ, SPORTOLÁSKOR FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKKEL, PROBLÉMÁKKAL FORDULHATNAK KÖZVETLENÜL A TRÉNEREKHEZ.

CORPUS FITNESS DEBRECEN