fbpx
Corpus Fitness Debrecen
Oláh Gábor 5
Tel: 450-450

Ez mind van

A Corpus Fitness debreceni edzőtermben, nem csupán csúcskategóriás fitness gépparkot találsz, de szépészeti szolgáltatásainkat is bátran kipróbálhatod. A Corpus Fitness segít, hogy testileg, lelkileg kisimulj:) De ha csupán egy jó kávét innál a Corpusban arra is van lehetőséged…

• Technogym Fitness géppark

Fitness termünkben 70 db TechnoGym típusú edzőgép várja a fejlődni, izmosodni, szálkásodni, fogyni, esetleg csak jó kondíciót elérni kívánó vendégeket.

• Kardió géppark

Nálunk található Magyarország egyik legnagyobb kardió gépparkja, melyben megtalálható 10 db futópad, 4 db taposógép, 4 db elliptika, 4 db ülő kerékpár és 3 db fekvő kerékpár.

• Személyi tréning

Egyéni edzéslehetőségekkel, személyre szabott edzéstervekkel várunk Téged is a hét minden napján. Edzőink felmérik, katalogizálják képességeidet, majd szakszerű tanácsokkal látnak el, hogy az edzés minél hatékonyabb legyen. Személyes jellegű, sportoláskor felmerülő kérdésekkel, problémákkal fordulj közvetlenül a trénerekhez.

• Szolárium

Bársonyos barnulásra vágysz? Erre biztosíték 1 álló  légkondicionált gépünk. A szolárium azonban nem csak a szép bőrszín eléréséhez használható. Az UV fény fokozza a D-vitamin termelődést, enyhíti bizonyos bőrbetegségek tüneteit, a meleg környezet pedig jótékony hatással van az izületi problémákra.

• Aerobik

Aerobik termeinkben oktatóink spinracing, mélyizom torna,  hot iron, zumba, alakformáló,  deepWORK,  órákkal várják az aktív mozgást kedvelőket a jó kondíció megtartása illetve elérése érdekében.

• Vitaminbár

Kellőképpen elfáradtál az edzésben? Jól esne egy frissítő, egy cappuccino vagy egy szendvics? Ülj be a vitaminbárunkba és pihend ki kicsit magad. Különféle BIOTECH táplálékkiegészítőkkel, üdítőkkel, energiai italokkal, szendvicsekkel, kávéval és cappuccinoval várunk Téged!

• Pedikűr, manikűr, masszázs

Bertalan Edina: 20/215-4800